EUCALYPTUS (verlichting luchtwegen)

EUCALYPTUS DENNEN (energie en luchtwegen)

EUCALYPTUS MINT (verlichting luchtwegen)

ROZEMARIJN (verkwikkend en stimulerend)

KAJAPOET CITROEN (stimulerend en frisgeurend)

LUXE (energiek, verfrissend, verjongend)

LAVENDEL (ontspannend en rustgevend)

ELINYA (een betoverende geurenmelange)

SINAASAPPEL (kalmerend en fruitig aroma)

 

*Eucalyptus. De essentiële oliën van de eucalyptus worden het meest gebruikt in sauna’s en stoombaden. De krachtige frisse geur van eucalyptusblad is goed voor de luchtwegen en infectiewerend.

*Dennen, de essentiële oliën van de dennenboom zijn, evenals die van de eucalyptus,  verlichtend voor de luchtwegen en hebben daarnaast een zuiverend en zeer stimulerend effect. Uw vermoeidheid verdwijnt. Verzachtend voor reumapatiënten.

*Mint, met zijn specifieke verfrissende geur, wordt in vele culturen gebruikt als smaakmaker in voedsel en dranken, en soms zelfs als afrodisiacum. Het meest bekend is mint echter door zijn goede invloed op de spijsvertering en als middel tegen verkoudheid en hoest.

*Rozemarijn. De essentiële olie van rozemarijn heeft een zeer sterk stimulerend effect. In vroeger tijden werd rozemarijn gezien als een krachtig en magisch kruid.

*Kajapoet. Kajapoet wordt sinds de oudheid gebruikt vanwege zijn genezende effect. De etherische kajapoetolie werkt antiseptisch en spierontspannend. *Citroen. De essentiële olie van de citroen staat bekend om zijn desinfecterende en infectiedodende werking. De geur is opwekkend en versterkt de natuurlijke immuniteit.

*Luxe is een geraffineerde mix van kostbare essentiële oliën. Na een luxe (stoom) bad of sauna voelt u zich als herboren.

*Lavendel. Oorspronkelijk een wilde bergplant, is de lavendel gedomesticeerd en wordt nu vooral in Frankrijk volop geteeld, o.a. voor zijn essentiële oliën. Door zijn bijzondere genezende eigenschappen vormt lavendelolie de bron van de aromatherapie.

*Elinya. Een melange van Mint (Spijsvertering), Sinaasappel (verjonging), Lavendel (genezing), Rozemarijn (energie), Salie (anticellulitis) en jeneverbes (ontgifting). Voor een intens gevoel van verzorging en schoonheid.

*Sinaasappel. De essentiële olie van de sinaasappel heeft een sterk ontspannend effect. De heerlijke betoverende geur werkt licht hypnotiserend; Een “sinaasappelbad”voor het slapengaan belooft u mooie dromen…